На Хмельниччині кам'янець-Подільські рятувальники отримали нові захисні каски

На Хмельниччині кам'янець-Подільські рятувальники отримали нові захисні каски

03.12.15 12:29 0 624
2 грудня до 2-го Державного пожежно-рятувального загону завітав кам’янець-подільський міський голова Михайло Сімашкевич, який в урочистій обстановці передав вогнеборцям 20 нових захисних касок.

«Пожежним доводиться рятувати майно та життя людей в надзвичайно складних умовах, адже коли все навколо у вогні, а ти, незважаючи ні на що, думаєш якнайшвидше приборкати полум’я та мінімізувати наслідки пожежі, – це справжній героїзм. Для того, щоб захистити наших вогнеборців, ми закупили їм каски, які, сподіваємось, збережуть хлопцям і життя, і здоров’я», - зазначив Михайло Євстафійович.

Від імені усіх рятувальників Хмельниччини щиру вдячність кам’янець-подільському міському голові висловив начальник Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Едуард Братко, який був присутній під час заходу.

Крім того, у рятувальників Кам’янця-Подільського є перспектива отримати допомогу із спорядженням від партнерів з Глогівського повіту Республіки Польща, з якими у місцевої влади склались досить дружні та партнерські відносини.

2 ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ