В Чернівецькій області рятувальники провели для школярів урок з правил безпеки

В Чернівецькій області рятувальники провели для школярів урок з правил безпеки

03.12.15 09:47 0 651
2 грудня працівники Хотинського районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели урок з правил безпеки для учнів 7 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Рукшин Хотинського району. Урок проводився на тему: «Правила пожежної безпеки. Дії на випадок пожежі».

Рятувальники почали проведення уроку із доведення до школярів інформації стосовно ситуації з виникненням пожеж в Чернівецькій області та в Хотинському районі зокрема. При цьому фахівці Управління ДСНС розповіли і про основні причини виникнення пожеж. Зокрема, дітей ознайомили, що кожного року із початком холодної пори року в помешканнях буковинців частішають випадки виникнення пожеж. В першу чергу це пов’язано з тим, що люди хочуть обігріти свою оселю, проте часто забувають при цьому про важливість дотримання правил пожежної безпеки. Як наслідок, це спричиняє пожежу, яка, в свою чергу, призводить до втрати майна та несе загрозу життю та здоров’ю людей. «Необхідно, щоб всі розуміли важливість дотримання правил пожежної безпеки. Легше пожежу не допустити, ніж потім ліквідувати її наслідки» – звернулися рятувальники до школярів.

Також під час уроку працівники Управління ДСНС провели з дітьми пізнавальну вікторину. Рятувальники підготували питання на протипожежну тематику, а діти мали дати на них відповідь. За кожну правильну відповідь школярі отримували певну кількість балів, за підрахунок яких школярі отримували відповідну оцінку. Окрім цього, рятувальники нагадали дітям і дії на випадок виникнення пожежі. Активна участь дітлахів у заході засвідчила, що в школярів є певна база знань правил безпеки та що вони готові до дій у разі загрози.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ