На Хмельниччині у Нетішині поліцейські затримали любителя дармової випічки

На Хмельниччині у Нетішині поліцейські затримали любителя дармової випічки

03.12.15 16:58 0 663
Протягом жовтня крадій чотири рази проникав до кіоску хлібобулочних виробів, де ласував випічкою та запивав чаєм, приготованим прямо на місці злочину.

До чергової частини Нетішинського відділення поліції звернувся місцевий підприємець, який поскаржився на те, що якийсь зловмисник періодично проникає до його кіоску з випічкою та виносить звідти продукти — булочки, цукор, чай. Загалом потерпілий нарахував чотири таких випадки.

Кожного разу підприємець пробачав злодію дрібні крадіжки, адже шкода від них була мінімальною. Однак останнього разу знахабнілий крадій вирішив не обмежуватись одними круасанами і прихопив з собою обігрівач і чайник. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів нетішинські правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловік повністю зізнався у скоєному. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині щодо ...

КОМЕНТАРІ