На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій взяв участь у вітальних заходах до Національного Дня Румунії (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій взяв участь у вітальних заходах до Національного Дня Румунії (+фото)

04.12.15 08:45 0 631
На запрошення Генерального консула Румунії в Чернівцях Елеонори Молдован, голова облдержадміністрації Валерій Коровій та заступник голови обласної Ради Олександр Качур 1 грудня привітали наших сусідів державним святом – Національним Днем Румунії.

В урочистих заходах, що проходили в місті Чернівці з нагоди святкування, також взяли участь представники Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, делегації з різних повітів Румунії, представники духовенства, творчі колективи Румунії.

В ході офіційного прийому керівники Вінниччини привітали з державним святом Генерального консула Румунії в Чернівцях Елеонору Молдован, побажали миру і процвітання румунському народові, а також вручили святкові сувеніри.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій у вітальному слові запевнив, що вважає плідну співпрацю між Вінниччиною та Румунією одним із пріоритетних напрямків роботи: «Ті контакти, які має Вінницька область із Ясським повітом Румунії можуть слугувати взірцем продуктивної і взаємовигідної співпраці»,- зазначив він.

В свою чергу пані Елеонора Молдован висловила представникам Вінницької делегації слова вдячності за вітання і запевнила у налагодженні подальшої співпраці та добросусідських відносин.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ярмарок вакансій для ...

КОМЕНТАРІ