На Вінниччині відбулась творча зустріч з редакторами Всеукраїнської газети «Порадниця»

На Вінниччині відбулась творча зустріч з редакторами Всеукраїнської газети «Порадниця»

04.12.15 10:32 0 848
Зустріч проходила 3 грудня в читальній залі Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва за участі головного редактора газети «Порадниця» Тетяни Власюк, членів редакційної колегії часопису і працівників бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва.

«До грудня 1994 року газета виходила у «Вістях…». З 1998 року, «Порадниця» всеукраїнська щотижнева газета, яка виходить в двох варіантах - українською і російською мовами. Раз на два тижні газета супроводжується тематичними додатками «Рукоділля» та «Порадниця юридична». ЇЇ читають не лише в різних куточках України, але й за кордоном» - повідомила Тетяна Власюк.

Часопис стає найбільш багатотиражним виданням України. А вже у 2001 році «Порадниця» встановлює рекорд – підписний тираж становить 1 млн 521 тис. екземплярів. З 2007 року газета – повнокольорове видання. Особливість «Порадниці» в тому, що вона максимально наближена до свого читача, на відміну від інших періодичних видань, спілкується і листується з ним.

«Знаковою і найбільш відомою рубрикою газети є «Порадницька гостина», де публікуються інтерв'ю з відомими, успішними сучасниками, серед яких – Борис Олійник, Ада Роговцева, Олександр Шалімов, Микола Амосов, брати Яремчуки, Ольга Сумська, Влада Литовченко, Сніжана Єгорова, Маша Єфросиніна, Марія Бурмака, Алла Мазур, Євгенія Гапчинська» - наголосила начальник відділу маркетингу газети Оксана Хронюк.

У квітні 2015 року «Порадниця» почала випускати серію тематичних видань «Господиня», яка містить корисні поради з найрізноманітніших сфер життя: від здоров'я та краси до садівництва та ремонтних робіт. На відміну від тематичних додатків, які йдуть бонусом до основного видання, «Господиня» є самостійним виданням, що реалізується окремо через роздрібні мережі.

«Порадниця» – це цікава та корисна інформація для всіх, щира розмова про вічні духовні, родинні цінності, поради лікарів, психологів, педагогів, дизайнерів, садівників, городників, квітникарів, професійних кухарів, програма телепередач, рубрика знайомств «Самотнє серце», астрологічний прогноз» - підкреслила бібліотекар сектору медіа ресурсів Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва Ярослава Бондарчук.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області 3 ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ