Результати діяльності підприємств легкої промисловості Вінниччини

Результати діяльності підприємств легкої промисловості Вінниччини

04.12.15 18:22 0 713
За інформацією Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації швейні виробництва функціонують у Барському, Жмеринському, Калинівському, Немирівському районах та у містах обласного значення Вінниця, Могилів-Подільський, Хмільник та Козятин.

Відповідно до статистичних даних за 10 місяців поточного року частка підприємств легкої промисловості у загальному обсязі промислового виробництва області склала 0,5%.

На підприємствах з виробництва текстилю, одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів обсяги виробництва продукції перевищили рівень січня–жовтня 2014р. на 1,0%.

З початку року підприємства легкої промисловості області реалізували промислової продукції на суму 167,5 млн. грн.

У галузі працює 2410 осіб, середня заробітна плата яких складає 3385 грн.

Заробітну платню робітники галузі отримують вчасно, наразі заборгованості немає.

Підприємства налагодили ділові стосунки з провідними фірмами Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Франції, Словаччини та інших країн.

На Вінниччині лідером серед підприємств легкої галузі є ПАТ «Володарка». Підприємство не тільки виконує іноземні замовлення, на «Володарці» не забувають й про вітчизняного споживача. Костюми, піджаки, пальта, плащі, куртки, брюки в широкому асортименті представлені у фірмовому магазині-салоні із назвою «Володарка», що давно є відомим брендом. Спеціалізовані магазини і відділи з виробами підприємства є у багатьох містах України.

За 9 місяців поточного року підприємства легкої промисловості, які зайняті текстильним виробництвом, виробництвом одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, спрацювали із прибутковим фінансовим результатом до оподаткування, який проти відповідного періоду попереднього року зріс у 1,8 рази - отримано 26,8 млн. грн. прибутку.

90% підприємств даного виду діяльності спрацювали прибутково, а сума їх позитивного фінансового результату зросла у 1,8 рази і склала 27,1 млн. грн. прибутку.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ