На Житомирщині проінвентаризують землі державних підприємств

На Житомирщині проінвентаризують землі державних підприємств

04.12.15 12:04 0 640
Житомирські землевпорядники запланували провести інвентаризацію 2421 земельної ділянки, що знаходяться у користуванні державних підприємств. Оновлені відомості про землі загальною площею 298,8 тис. га внесуть до Державного земельного кадастру.

На території Житомирської області в постійному користуванні державних підприємств, установ та організацій перебуває 5921 земельна ділянка загальною площею 702,1 тис. гектарів. З них право постійного користування оформлене на 4636 наділів площею 632,4 тис. га, або на 78% від загальної кількості.

На землевпорядники Житомирщини вже уклали з державними підприємствами 111 договорів на виконання робіт з інвентаризації земельних ділянок загальною площею 29,2 тис. гектарів. Здебільшого це землі сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України.

«Проведення інвентаризації дозволить фахівцям землевпорядної служби виявити земельні ділянки, що не використовуються або використовуються нераціонально, не за цільовим призначенням. Також встановлять ділянки, що підлягають консервації», – зазначає в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Дмитро Мозговий.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ