Житомиряни здобули перемогу в конкурсі

Житомиряни здобули перемогу в конкурсі

04.12.15 10:08 0 657
Завершився конкурс матеріалів (публікацій у пресі чи інтернет-виданнях, теле- чи радіопрограм) на тему «Планування сім'ї та збереження репродуктивного здоров'я!» і Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Здоров'я жінок України» оголосила результати конкурсу.

Цей конкурс був оголошений в жовтні місяці з нагоди міжнародного Дня контрацепції Программа USAID «Здоров'я жінок України».

Мета – поширення інформації про те, як можна зберегти репродуктивне здоров'я та запобігти небажаним вагітностям.

Конкурс проводився в наступних номінаціях:

• Найкращий публіцистичний матеріал на тему планування сім'ї та репродуктивного здоров'я (не менше 2,5 тисяч знаків; як друковані періодичні видання, так і періодичні інтернет - видання та блоги) ;

• Найкращий радіорепортаж / радіо – програма на тему планування сім'ї та репродуктивного здоров'я;

• Найкращий телерепортаж / телепрограма на тему планування сім'ї та репродуктивного здоров'я.

У номінації "Найкращий телерепортаж/телепрограма на тему планування сім'ї та репродуктивного здоров'я" перемогла журналістка Житомирської регіональної філії НТКУ Вікторія Лук'яненко, як авторка телепроекту "Ваше здоров'я". У конкурсі, зокрема, взяла участь програма «Ваше здоров'я» на тему «Актуальні аспекти сучасної контрацепції» (оператор відеозйомки – Сергій Кобилянський). Співавторами програми виступили фахівці відділення пренатальної діагностики та планування сім'ї Житомирського обласного перинатального центру, а також обласного центру здоров'я та спортивної медицини.

Довідково.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернігів: «Єдина моя ...

КОМЕНТАРІ