В Житомирі обговорили нагальні екологічні проблеми

В Житомирі обговорили нагальні екологічні проблеми

04.12.15 14:58 0 718
Під керівництвом голови комісії з питань безпеки та раціонального використання природних ресурсів Івана Паламарчука пройшло засідання круглого столу «Екологічна ситуація в області. Дотримання вимог законодавства з питань раціонального використання та охорони земель, надр, водних та лісових ресурсів, атмосферного повітря, водних живих організмів, тваринного світу, поводження з відходами».

Екологічну ситуації в області та дотримання вимог законодавства обговорили заступник голови громадської ради при ОДА Ірина Коцюба, голова Романівської районної ради Олександр Кондратюк, представники профільних обласних управлінь, інспекцій, структурних підрозділів облдержадміністрації, науковці й громадськість.

Іван Паламарчук зазначив: «В цей час у Парижі відбувається Кліматична конференція ООН. 150 керівників держав обговорюють прийняття нового документа, який допоможе зменшити негативні тенденції змін клімату. Нова угода повинна замінити Кіотський протокол 1997 року, який до бореться за зменшення викидів в атмосферу. І ми – громадськість Житомира та влада – не можемо стояти осторонь від вирішення екологічних питань».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Нова Ушиця: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ