В Житомирській області обличчя війни. Яке воно?

В Житомирській області обличчя війни. Яке воно?

04.12.15 14:00 0 683
За ініціативи Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова та підтримки управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації з 04 по 08 грудня 2015 року в приміщенні облмуздрамтеатру та з 09 по 15 грудня 2015 року в приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Ольжича буде проводитись фотовиставка «Обличчя війни».

На даний час, в нашій країні вкрай не вистачає ресурсів для своєчасного та правдивого донесення інформації до населення країни про перебіг подій на Донбасі та в країні в цілому. Проукраїнсько-налаштованим верствам населення не вистачає психологічної підтримки, тим хто не визначився, необхідно показати, за що українці воюють на Донбасі і саме головне, що досить воювати. Одним з суттєвих методів впливу на людину є перегляд фотознімків, які можуть впливати на психіку людини.

Мета виставки – показати людям, що війна це страшно, вона не потрібна і що всі зусилля слід зосередити на якнайшвидше досягнення миру в країні. Донести до свідомості людей причини виникнення цієї війни, та шляхи її припинення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За фактом загибелі ...

КОМЕНТАРІ