В Житомирській області звернення голови ОДА з нагоди Міжнародного дня інвалідів

В Житомирській області звернення голови ОДА з нагоди Міжнародного дня інвалідів

04.12.15 11:02 0 602
Шановні земляки!

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою ми відзначаємо Міжнародний день інвалідів.

У дитинстві всіх нас вчили бути сильними. Ставши дорослими, ми дізналися, що слабкість — найчастіше біда, а не вина. І завдання тих, хто сильніший, зробити так, щоб слабкі і хворі відчували себе захищеними. Міжнародний день інвалідів — це ще одне нагадування про те, що поруч з нами живуть люди, страждання і біль яких може полегшити кожен з нас.

Нині питання захисту людей з обмеженими можливостями, забезпечення їх прав надзвичайно актуальні у зв'язку із подіями на Сході України. Уваги потребують наші захисники, які втратили своє здоров'я під час участі в антитерористичній операції, а також цивільне населення, що потерпає від терористів. Ми маємо турбуватися про них, вселяти впевненість у майбутньому, створювати доступні умови для ефективної реабілітації.

я звертаюся до всіх жителів Житомирщини з проханням поділитися своєю увагою і турботою з тими, кому особливо потрібна ваша допомога. Людей з обмеженими фізичними можливостями часто відрізняє необмежена сила духу, тому спілкування з ними легко може перетворитися з допомоги в подарунок. І хай наша щира участь і підтримка допоможуть цим мужнім і мудрим людям відчути себе щасливими і впевненими в собі!

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ