В Хмельницькому районi обговорили питання оренди водних об’єктів,розвитку рибальства та виробництва продукції аквакультури

В Хмельницькому районi обговорили питання оренди водних об’єктів,розвитку рибальства та виробництва продукції аквакультури

04.12.15 08:56 0 595
У Хмельницькій райдержадміністрації відбулась нарада з юридичними особами, фізичними особами-підприємцями, які здійснюють виробництво рибопосадкового матеріалу та товарної риби в умовах аквакультури з питань оренди водних об'єктів, розвитку рибальства на внутрішніх водоймах та виробництва продукції аквакультури за 2015 рік.

У нараді прийняла участь та проінформувала про порядок оформлення оренди водних об'єктів начальник управління регулювання, використання та охорони природних ресурсів Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації Прокопець Ірина Іванівна.

На порядку денному також обговорювались питання: Закон України «Про аквакультуру». Діючі нормативно-правовіакти. Форма звітності № 1А – риба (річна); про розмір орендної плати за користування ділянками водного фонду; про стан розрахунків за оренду земель водного фонду.

Присутні мали можливість задати питання, що їх цікавлять та отримали відповідні роз'яснення.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ярмарок вакансій для ...
Наступна новина: В Луцьку депутати ...

КОМЕНТАРІ