Хмельницька область: співробітники ДСНС проводять рейди в житловому секторі

Хмельницька область: співробітники ДСНС проводять рейди в житловому секторі

04.12.15 13:36 0 646
Пожежі у житловому секторі трапляються мало не щодня. Особливо їх кількість може збільшуватися у період опалювального сезону. Але для того, щоб цих пожеж виникало якомога менше рятувальники проводять рейдові перевірки, під час яких спілкуючись із мешканцями області, нагадують їм правила пожежної безпеки у побуті.

Так, 2 грудня білогірські рятувальники провели рейди з подвірним обходом помешкань громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки в житловому секторі. З мешканцями району проводились профілактичні бесіди, під час яких їм були доведені правила поводження під час використання та монтажу пічного опалення, електрообладнання. Особлива увага зверталася на помешкання одиноких, пристарілих громадян, а також соціально-незахищених верств населення.

Того ж дня старосинявські рятувальники разом з соціальними працівником провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення у с. Уласово-Русанівка Старосинявської сільської ради. Фахівці ДСНС перевірили стан пожежної безпеки домогосподарств багатодітних сімей та пристарілих людей, окремо звернули увагу на суворе дотримання правил пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду.

Під час проведення аналогічної роботи в м. Нетішин, рятувальники розповсюдили серед громадян листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.

Шановні громадяни, постійно піклуйтеся про належний стан протипожежного захисту своїх помешкань, щоб завчасно перегородити шлях розлюченому полум'ю.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Самборі ...
Наступна новина: На Вінничині діяльність ...

КОМЕНТАРІ