На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на АЗС

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну пожежу на АЗС

04.12.15 15:51 0 765
Днями на автозаправняй станції ПВКП «ЛАН» на вул. Кольчака, 1, що в смт. Нова Ушиця відбулося комплексне тактичне навчання на тему: «Ліквідація надзвичайної ситуації з гасінням умовної пожежі нафтопродуктів». Основною метою навчань було удосконалення навичок реагування оперативних служб на надзвичайні ситуації, а також відпрацювання взаємодії з черговим персоналом.

За тактичним задумом, внаслідок попадання грозового розряду в ємність з бензином, сталося загорання резервуару, що призвело до вибуху та розливу нафтопродуктів близько 100 кв. м. Рятувальники, які оперативно прибули до місця виклику, ліквідували умовну пожежу за допомогою генераторів піни середньої кратності, а також забезпечили захист від вогню сусідні споруди. Крім того, вогнеборці винесли з місця події постраждалого працівника підприємства, якого передали співробітникам «швидкої».

Загалом, до навчань було залучено дев’ять рятувальників на двох одиницях пожежної техніки, а також оперативні служби смт. Нова Ушиця.

Підводячи підсумки навчання, начальник 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Віктор Гудований відзначив злагодженість роботи аварійних служб району.

Новоушицький РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій област
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині зіткнулися ...
Наступна новина: Закарпатські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ