ДСНС України закликає громадян бути обережними у зв’язку з погіршенням погодних умов!

ДСНС України закликає громадян бути обережними у зв’язку з погіршенням погодних умов!

04.12.15 11:26 0 673
За прогнозами Укргідрометцентру, 3 грудня в східних і Сумській областях мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу; на решті території часом невеликий мокрий сніг, вдень на півдні та заході країни з дощем. У північній половині на дорогах подекуди ожеледиця; вночі та вранці в західних областях місцями туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, на Лівобережжі та в Криму окремі пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вдень в південній частині та західних областях місцями 5-7° тепла).

Саме тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, не планувати поїздок на значні відстані та не вирушати у туристичні походи в гори.

Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. ДСНС України нагадує, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ