У Рівненській області у м. Сарни вилучено у водія автомобіля близько 50 кг бурштину

У Рівненській області у м. Сарни вилучено у водія автомобіля близько 50 кг бурштину

04.12.15 13:57 0 664
В рамках роботи міжвідомчої групи правоохоронних органів 02.12.2015 працівники прокуратури, Служби безпеки України із залученням працівників поліції зупинили на стаціонарному посту в м. Сарни автомобіль «Chevrolet Aveo», яким керував житель Київської області, та вилучили близько 50 кг необробленого бурштину.

Про це повідомив виконувач обов"язків прокурора Сарненського району Павло Шкода.

За даним фактом прокуратурою Сарненського району внесено відомості до ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна). Організацію досудового розслідування у кримінальному провадженні доручено здійснювати слідчим слідчого відділу Сарненського відділу поліції ГУНП у Рівненській області.

На цей час провадяться слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, що незаконно добувають та скуповують бурштин.

Довідково: санкція статті передбачає відповідальність у вигляді арешту строком до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ