Ярмарок вакансій для інвалідів провели у Рівному

Ярмарок вакансій для інвалідів провели у Рівному

04.12.15 08:53 0 696
З метою сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю та у рамках проведення Всеукраїнської декади зайнятості для інвалідів в Рівненському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій для інвалідів за участю роботодавців: ПАТ «Рівнеазот», маркету «Сільпо», ТОВ «Радіо-Трек», ТОВ «Рівне-преса», ПП «Теплогазбуд», підприємства «Рівне-інвагруп». Роботодавцями було заявлено 12 вакансій за 11 різноманітними професіями та посадами.

Представники роботодавців пропонували робочі місця для осіб з обмеженими фізичними можливостями на посади - бухгалтера, редактора мультимедійних видань засобів масової інформації, продавця продовольчих товарів, головного інженера, менеджера із збуту, інженера з якості, інженера з охорони праці, касира торговельного залу та інші. А шукачі роботи спілкувалися з представниками роботодавців, розпитували про підприємства, вимоги до працівників, умови праці, наявність соціального пакету тощо. Роботодавці ж, цікавились, яку саме роботу може виконувати претендент, які у нього обмеження щодо виконання роботи відповідно до індивідуальної програми реабілітації інваліда.

Після проведених співбесід з шукачами роботи, представники роботодавців узгодили час та місця проведення додаткових співбесід на підприємствах, а декілька роботодавців підібрали працівників на перспективу – у кадровий резерв.

У ярмарку вакансій взяли участь представники Рівненського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, які відповідали на численні запитання громадян з обмеженими можливостями.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: В Хмельницькому районi ...

КОМЕНТАРІ