У Рівненській області презентація професії перукаря для дітей та молоді з функціональними обмеженнями

У Рівненській області презентація професії перукаря для дітей та молоді з функціональними обмеженнями

04.12.15 09:41 0 812
Щороку, напередодні відзначення Міжнародного Дня інвалідів, Кузнецовський міський центр зайнятості організовує та проводить профорієнтаційні заходи для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, якими опікується Комунальний заклад “Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів”.

Цього разу, в рамках Всеукраїнської декади зайнятості для демобілізованих військовослужбовців — учасників АТО та осіб з інвалідністю, 30 листопада в міському Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів начальником відділу центру зайнятості Русланою Ярощук було презентовано професію перукар (перукар-модельєр) за участю відомого в місті приватного підприємця Віталія Катюхи, який є власником перукарні «Асоль».

Під час проведення майстер-класу перукар Аліна Кицун надала декілька корисних порад по догляду за волоссям, розповіла про актуальні та модні тенденції по зачісках, що викликало у молоді захоплення, яке супроводжувалось оплесками.

Презентація проходила в ігровій формі, тому всі діти брали активну участь: складали “географічну карту перукарень Кузнецовська”, згадували відеофільми, в яких йшлося про цю професію. В ході заходу Аліна показала дітям інструментарій перукаря та провела з ними вікторину “Вгадай цей інструмент”.

Кульмінаційним моментом можна назвати спів вихованки цього Центру Катерини Крук, яка виконала “Кленову баладу”.

І на завершення заходу фахівці центру зайнятості пригостили дітей солодощами та побажали їм міцного здоров'я.

Тож, цілком зрозуміло, що ця молодь потребує фахової допомоги для того щоб відчути себе потрібними громадянами у суспільстві, тому ми маємо всі разом приділяти їм найбільшу увагу, проявляти терпіння і повагу — тоді їх життя буде яскравим, різноманітним та повноцінним.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ