Медики Тернополя закликають тернополян робити щеплення від грипу

Медики Тернополя закликають тернополян робити щеплення від грипу

04.12.15 12:29 0 630
Нарада за участю медиків міста, представників санітарно-епідеміологічної служби, міської ради та комунальних установ та організацій міста щодо епідеміологічної ситуації захворюваності на грип та ГРВІ відбулася у міській раді.

У цьому сезоні тернопільські медики очікують на три види грипу: грип А «Каліфорнія», грип А «Швейцарія» та грип В «Кукет». Найбільший підйом захворюваності очікується в кінці грудня, а також в кінці лютого – на початку березня. Для того, щоб не допустити спалаху грипу, фахівці рекомендують робити щеплення.

«Із міського бюджету виділено понад 44 тис. грн. на закупівлю вакцин для тернополян, які входять до груп ризику та ще на останній сесії міської ради додатково для цих потреб виділили 80 тис. грн., - розповідає заступник міського голови Леонід Бицюра. - Також вакцини можна придбати у аптеках міста».

Тернопільський міський комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги» готовий до індивідуального та колективного щеплення, а сімейні лікарі нададуть необхідну консультацію щодо вакцинації. Для більш детальної інформації можна звертатися за тел. 52-46-50.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ