Звернення міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди Міжнародного дня інваліда

Звернення міського голови Тернополя Сергія Надала з нагоди Міжнародного дня інваліда

04.12.15 15:29 0 661
Щороку на початку грудня українці проявляють солідарність з тією частиною суспільства, яка має особливі потреби і багато в чому залежить від уваги кожного з нас. Ми відзначаємо Міжнародний день інвалідів. Разом з усією світовою спільнотою у цей день ми ще раз переосмислюємо ту істину, що здоров'я - це неоціненний дар. Відчуваємо наскільки всі ми пов'язані між собою мільйонами невидимих зв'язків. Наскільки важливими у нашому житті є турбота і увага, співпереживання і допомога ближнім.

Це день підтримки і допомоги. Тому ми маємо нагоду застановитись над тим, чи все зроблено на підтримку людей з особливими потребами. Це нагода замислитись над вагою і значенням спільних дій. Над важливістю об'єднання зусиль задля гармонії всього суспільства та інтеграції людей з особливими потребами у сучасне суспільство.

В Тернополі є чимало таких людей. Всі вони потребують належного ставлення до себе – хочуть жити повноцінним життям. Наше завдання - допомогти їм у цьому.

У цей день зичу усім здоров'я, щастя вам у всіх ваших щоденних справах, особистому житті і праці. Від усього серця зичу вам родинного тепла.

Нехай у цей день Господь особливо обдарує своїми ласками і благословенням вас і всіх, тих хто особливо цього потребує.

З повагою,

міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині зіткнулися ...

КОМЕНТАРІ