У Тернополі відзначили 90-ліття юннатівського руху в Україні

У Тернополі відзначили 90-ліття юннатівського руху в Україні

04.12.15 08:10 0 658
2 грудня 2015р. на базі комунального закладу обласної ради «Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний Зліт ветеранів юннатівського руху Тернопілля, присвячений 90-річчю юннатівського руху в Україні.

Зі святом учасників заходу привітали представники обласної влади науковці хіміко-біологічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка та Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, працівники обласних позашкільних навчальних закладів.

Спогадами про становлення юннатівського руху на Тернопіллі поділилися ветерани Любомира Молєща, Марія Михайлівна Яцишин і Софія Іващук.

З нагоди свята та за багаторічну сумлінну працю, залучення учнівської молоді до природоохоронної діяльності педагоги області були відзначені грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України і департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА.

Вихованці Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді привітали учасників Збору святковим концертом.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині житель ...
Наступна новина: Депутати схвалили проект ...

КОМЕНТАРІ