Чернівці: Визначено склади шістьох постійно діючих комісій міської ради

Чернівці: Визначено склади шістьох постійно діючих комісій міської ради

04.12.15 10:39 0 697
Шість постійних комісій Чернівецької міської ради утворено на першій сесії VII скликання. Це комісії: законності, прав і свобод людини, регламенту депутатської діяльності, етики та запобіганню корупції; бюджету та фінансів; економіки, підприємництва, інвестицій та туризму; земельних відносин, архітектури та будівництва; житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища; гуманітарної політики.

Комісію законності, прав і свобод людини, регламенту депутатської діяльності, етики та запобіганню корупції очолила Юлія Сафтенко. До її складу увійшли: Віктор Савчук, Володимир Сєхов і Юрій Ткачук.

Комісію бюджету та фінансів очолила Наталія Якимчук. До її складу увійшли: Юрій Бурега, Василь Продан, Ростислав Білик, Василь Максимюк, Артур Мунтян і Михайло Яринич.

Комісію економіки, підприємництва, інвестицій та туризму очолив Андрій Брязкало. До її складу увійшли: Роман Гаїна, Віталій Михайлішин і Василь Осачук.

Комісію земельних відносин, архітектури та будівництва очолив Володимир Бешлей. До її складу увійшли: Іван Гончарюк, Валерій Найдиш, Олександр Пуршага, Ромео Скрипа і Любов Сорохан.

Комісію житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища очолилв Тарас Бабух. До її складу увійшли: Андрій Кавуля, Ярослав Петришин, Андрій Романчишин, Максим Тихонович і Анатолій Чесанов.

Комісію гуманітарної політики очолив Андрій Кандиба. До її складу увійшли: Тетяна Бешлей, Сергій Греков, Валерій Казимірович, Назар Моклович, Ігор Наконечний, Микола Собко, Валерій Чинуш і Юлія Цуркан.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ