В Чернігівській області фахівці ДСНС проводять профілактичні відпрацювання населених пунктів

В Чернігівській області фахівці ДСНС проводять профілактичні відпрацювання населених пунктів

04.12.15 12:16 0 683
В умовах осінньо-зимового періоду одним з першочергових завдань Служби порятунку «101» є профілактика пожеж та загибелі людей на них у приватному житловому секторі громадян. Адже саме в цей період головними причинами виникнення загорянь і трагічної статистики є порушення власниками помешкань правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних та приладів пічного опалення, необережність у поводженні з вогнем.

2 грудня фахівцями управління та Семенівського районного сектору Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області проведено профілактичне відпрацювання житлового сектору на території Іванівської та Машівської сільських рад.

Рятувальники під час обходів осель соціально незахищеної категорії населення: самотніх громадян похилого віку, інвалідів, багатодітних родин та осіб що зловживають спиртними напоями перевірили відповідність вимогам правил пожежної безпеки приладів опалення та електромереж, вказали власникам на наявні недоліки. Крім того, фахівці провели роз’яснювальну роботу під час якої вручили громадянам профілактичні пам’ятки та листівки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбувся ...
Наступна новина: Правоохоронці Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ