Житомирські поліцейські затримали грабіжника

Житомирські поліцейські затримали грабіжника

05.12.15 08:30 0 635
Особу чоловіка, який після спільного вживання спиртного «віддячив» щедрому господареві квартири пограбуванням, встановили дільничні інспектори. Розпочато досудове розслідування.

До Житомирського відділу поліції звернувся 34-річний житель обласного центру. Заявник розповів, що напередодні чоловік, якого він знає тільки на ім'я, відібрав у нього 500 гривень.

На місці події правоохоронці з'ясували, що потерпілий необачно запросив до себе додому нового приятеля. Після спільного чаркування гість раптом знавіснів та силоміць відібрав у господаря гроші.

Опитавши можливих свідків та очевидців події, правоохоронці встановили прикмети підозрюваного. Згодом вони з'ясували, що до вчинення пограбування може бути причетний 31-річний місцевий житель, який раніше вже був засуджений за вчинення подібного злочину.

Побачивши свого дільничного інспектора поліції, чоловік одразу зізнався у пограбуванні та розповів, що гроші встиг витратити на спиртне. Підозрюваного упізнав і заявник, і свідки.

Відповідно до ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України чоловікові загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: З Тернопільщини в зону АТО ...

КОМЕНТАРІ