Свято для військових та волонтерів у Житомирі.

Свято для військових та волонтерів у Житомирі.

05.12.15 11:38 0 672
4 грудня, в Житомирі відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.

На святі були присутні голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, заступник голови ОДА Ярослав Лагута, перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма, секретар міської ради Наталія Чиж, представники духовенства та громадськість.

Сергій Машковський подякував військовослужбовцям за відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність. «Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать українському народові. ваше свято, бо українське військо сильне вами. Подвиги військовослужбовці Збройних Сил України золотими літерами закарбовуються в українській історії. І це не заради слави, а в ім'я миру на рідній землі, заради спокою у домівках та достойного майбутнього дітей», - сказав він.

«Сердечно вдячний вам, волонтери, за невичерпну жагу приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ. Ви, як і наші вояки – Герої. Бо дуже часто, ризикуючи власним життям, ви доставляєте допомогу бійцям на передову», - зазначив у своїй промові голова ОДА.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Бюджети міста Луцька та ...

КОМЕНТАРІ