Житомирська область: рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

Житомирська область: рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

05.12.15 10:07 0 591
Триває опалювальний сезон, а відтак високим залишається ризик виникнення пожеж у житловому секторі. Тому працівники Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області продовжують рейдові перевірки.

Так, 4 грудня рятувальники спільно із представниками правоохоронних органів відпрацьовували житловий сектор Лугинської селищної ради. Вони відвідали близько 40 приватних помешкань, роз’яснили правила пожежної безпеки у побуті та на робочих місцях понад 80 селянам.

Особливу увагу рятувальники звертали на систему влаштування пічного опалення у приватних помешканнях. У будинках одиноких та малозабезпечених людей похилого віку перевірили справність печей, димарів, наявність тяги тощо.

Також вручили їм листівки з інформацією профілактичного характеру та нагадали про необхідність бути пильними у поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного та газового обладнання.

Завітали співробітники ДСНС України і до учнів молодших класів Лугинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Увагу дітей зосередили на основних правилах безпечної поведінки вдома, при користуванні електричними приладами, застерегли школярів про небезпечність забав ігор із сірниками та запальничками.

Рейдові перевірки триватимуть в області й надалі – наголошують рятувальники й закликають задля безпеки кожного дотримуватись протипожежних вимог.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині майже 60 000 ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ