В Житомирській області у крадіжці грошей у звягельчанки поліцейські викрили її гостя

В Житомирській області у крадіжці грошей у звягельчанки поліцейські викрили її гостя

05.12.15 13:52 0 624
29-річний житель с. Кропивні віддячив своїй знайомій за гостинність крадіжкою грошей. Поліція затримала зловмисника та відкрила кримінальне провадження.

До Новоград-Волинського відділу поліції звернулася 35-річна жителька с.Орепи. Жінка повідомила, що з її будинку викрали 600 гривень.

За адресою заявниці виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Зі слів господині правоохоронці з'ясували, що напередодні крадіжки в її будинку гостював знайомий із сусіднього села. Втім жінка відмовилася навіть брати до уваги припущення про його можливу причетність до зникнення грошей.

Чоловіка виявили за місцем проживання. Під час розмови із правоохоронцями він помітно нервував і давав суперечливі пояснення, поки вкінець не заплутався. Підозрілим поліцейським видався і той факт, що після гостин у заявниці безробітний чоловік придбав у сільському магазині горілчаних виробів та харчів на суму близько 600 гривень. Врешті у крадіжці він зізнався, зазначивши, що спокусився на гроші, залишені господинею у відкритій сумочці.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, усі обставини нині з'ясовуються у рамках відкритого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом, піврічним арештом, виправними чи громадськими роботами, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ