Чернівці: Для дітей з особливими потребами та їх матерів провели тематичне свято

Чернівці: Для дітей з особливими потребами та їх матерів провели тематичне свято

05.12.15 10:35 0 743
Понад 100 дітей з особливими потребами взяли участь у тематичному засіданні клубу “Паросток”, яке відбулося у будинку культури творчої молоді “Автограф” з нагоди Міжнародного дня інваліда.

Організували вечір Чернівецький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та відділ у справах сім'ї та молоді Чернівецької міської ради.

Для присутніх було організовано виставку робіт дітей з особливими потребами, учасників гуртка Арт-терапії.

На урочисте засідання із солодощами завітали учасниці міського жіночого клубу «Успішна чернівчанка». Для всіх присутніх було організовано концертно–розважальну програму за участю зразкової студії «Балет» та творчого колективу БКТМ «Автограф», солодкий стіл з врученням подарунків від міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, відділу у справах сімї та молоді Чернівецької міської ради.

Чернівецький міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді висловлює щиру подяку всім хто долучився до благодійної справи: Ленигевичу М.В. – за вагому підтримку родин; торговій фірмі «Біола»; ТОВ ПТП Укрпрогрес, ТОВ «Ліга-прім»; мережі магазинів «Фруктовий караван», склад-маркету «Тор-ба».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ