Бюджети міста Луцька та Луцького району отримали понад 393 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб

Бюджети міста Луцька та Луцького району отримали понад 393 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб

05.12.15 11:41 0 616
З початку року платники податків, що перебувають на обліку в Луцькій ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області, перерахували до бюджету 393,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. В листопаді 2015 року місцеві скарбниці отримали 41,6 мільйона гривень цього податку. Про це інформує координаційно – моніторингове управління Луцької ОДПІ.

Зокрема, за 11 місяців 2015 року платники податків міста Луцька сплатили 301,2 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб, платники податків Луцького району – 92,7 мільйона гривень.

Нагадаємо, з 17 листопада набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», яким затверджено:

- нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи;

- інструкцію щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

Зазначимо, що з повним текстом Наказу № 859 можна ознайомитись, скориставшись розділом: «Нормативні та інформаційні документи» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (http://zir.sfs.gov.ua).

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свято для військових та ...
Наступна новина: На Вінничині ОПЕРАТИВНА ...

КОМЕНТАРІ