Волинська область: протягом рятувальники ліквідували три пожежі

Волинська область: протягом рятувальники ліквідували три пожежі

05.12.15 15:18 0 609
3 грудня в області виникло три пожежі: у Луцькому, Рожищенському та Іваничівському районах.

О 12:52 у місті Луцьку на проспекті Соборності внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа у 9-поверховому будинку в однокімнатній квартирі на 7-му поверсі. Загорання ліквідували працівники частини спеціальної пожежної техніки. Вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку

О 17:02 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Оленівка Рожищенського району горить цегляний житловий будинок. На місце події прибули працівники державної пожежно-рятувальної частини № 3 у складі двох відділень та місцева пожежна команда села Навіз, які оперативно погасили загорання. Причиною пожежі виявилось порушення при експлуатації пічного опалення.

О 20:05 у селі міського типу Жовтневе Іваничівського району загорілась господарська солома. На порятунок прибули працівники державної пожежно-рятувальної частини № 18 смт. Іваничі та № 5 міста Нововолинський, які ліквідували загорання. Причина пожежі встановлюється.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил безпеки у побуті. Cлід пильнувати за справністю печей опалення, а також дотримуватися вимог електробезпеки. Крім того, пояснити дітям небезпеку розваг з вогнем, ховати від них сірники та запальнички.

У випадку пожежі викликати рятувальників за номером «101»!

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про ...
Наступна новина: Житомирська поліція ...

КОМЕНТАРІ