У Волинській області рятувальники навчають громадян правил протипожежної безпеки

У Волинській області рятувальники навчають громадян правил протипожежної безпеки

05.12.15 14:49 0 586
4 грудня працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС у Волинській області здійснили рейдові відпрацювання Хворостівської сільської ради Любомльського району для покращення стану пожежної безпеки приватного житлового сектору в селах Хворостів та Руда.

З місцевими жителями рятувальники провели бесіди щодо дотримання правил безпеки в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період.

Особливу увагу під час подвірних обходів співробітники ДСНС приділили соціально незахищеним верствам населення, одиноким громадянам та багатодітним сім’ям. В умовах знижених температур, коли ризик виникнення пожеж у житлі особливо високий, фахівці звертали увагу сільських жителів на влаштування та експлуатацію печей опалення, дотримання вимог електробезпеки.

При виявленні недоліків протипожежного характеру рятувальники рекомендували господарям у максимально короткі строки їх усунути, звернувшись за допомогою до фахівців.

Крім того, співробітники ДСНС наголошували громадянам на неприпустимості перевантаження електромережі потужними споживачами, адже у багатьох будинках електролінії застарілі і не розраховані та високе навантаження.

Під час профілактичних бесід рятувальники детально поінформували сільських жителів про порядок на випадок пожежі та нагадали номери служб екстреного реагування.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінничині ОПЕРАТИВНА ...

КОМЕНТАРІ