У Волинській області рятувальники проводять профілактичні рейди для роз’яснення громадянам правил безпечної поведінки у побуті

У Волинській області рятувальники проводять профілактичні рейди для роз’яснення громадянам правил безпечної поведінки у побуті

05.12.15 12:11 0 607
4 грудня працівники Старовижівського районного сектору Управління ДСНС у Волинській області здійснили відпрацювання населених пунктів Сераховичівської сільської ради для активізації пожежно-профілактичної роз’яснювальної роботи серед населення.

Співробітники ДСНС розповіли мешканцям сіл про небезпеку порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням, через перевантаження електромережі, роз’яснили, якими можуть бути наслідки пожеж від безпечності. У оселях, де є діти, застерегли батьків ховати від малечі сірники і не залишати їх вдома наодинці.

Фахівці цивільного захисту особливу увагу приділили спілкуванню з одинокими громадянами похилого віку, закликали їх суворо дотримуватись правил пожежної безпеки, бути обережними при поводженні з вогнем, не перегрівати печі опалення, застерегли від паління в ліжку.

Кожному з громадян рятувальники вручили тематичні протипожежні листівки та пам’ятки з порядку дій на випадок надзвичайних подій.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На перехресті у ...

КОМЕНТАРІ