відбулося засідання педагогічної ради навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області

відбулося засідання педагогічної ради навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області

05.12.15 12:51 0 582
3 грудня 2015 року відбулося чергове засідання педагогічної ради навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області на тему: «Атестація, як фактор активізації творчої діяльності та стимулювання фахової і загальної освіти педагогічних працівників».

Голова педагогічної ради Юрій Григорович наголосив, що кожен педагогічний працівник повинен розуміти, що атестація є системою заходів, яка спрямована на всебічне комплексне оцінювання його педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія та тарифний розряд. А при встановлені тарифного розряду враховується освітній рівень працівника, професійна компетентність, педагогічний досвід. результативність та якість роботи, інші дані, які характеризують його професійну діяльність. У 2015 році у Центрі були атестовані два педагогічних працівники. Обов’язковою умовою атестації педагогічних працівників є підвищення кваліфікації.

У поточному році, згідно вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників, пройшли підвищення кваліфікації в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти 14 педагогічних працівників. З метою якісної організації роботи з питань у Центрі видано наказ «Про проведення атестації педагогічних працівників навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області у 2015-2016 навчальному році». Також затверджено список та графік проведення атестації педагогічних працівників Центру у 2015-2016 р.р. Робота у даному напрямку розпочата у Центрі, спланована і буде проводитись згідно графіку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ