Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі

Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі

05.12.15 17:16 0 586
3 грудня о 9:16 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в місті Почаїв по вулиці Кременецька.

Внаслідок пожежі вогнем знищено 3 м кв. перекриття та пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРП-23, врятовано 2 будівлі.

Того ж дня о 17:33 в місті Чортків по вулиці Полуботка, виникла пожежа в житловому будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та пошкоджено покрівлю на площі 7 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ – 6, врятовано 1 будівлю. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

3 грудня о 18:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі, що в селі Жеребки, Підволочиського району. Внаслідок події вогнем знищено перекриття та покрівлю на площі 128 м кв. та 5т грубих кормів. Пожежу ліквідовано черговим та резервним караулами ДПРП – 24, завдяки професійним діям рятувальників врятовано 5 будівель, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 200 тис. грн. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Того ж дня о 21:20 виникла пожежа в недіючому млині, який належить Ангелівській сільській Раді, що в селі Ангелівка, Заліщицького району.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено перекриття на площі 20 м кв.

Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК села Товсте, врятовано 1 будівлю. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Рівненщині вилучено 25 ...

КОМЕНТАРІ