На Тернопіллі олена Підгрушна стала бронзовою призеркою етапу Кубку світу

На Тернопіллі олена Підгрушна стала бронзовою призеркою етапу Кубку світу

05.12.15 11:09 0 780
Тернополянка Олена Підгрушна завоювала бронзову нагороду на І етапі Кубка світу з біатлону, який прозодить зараз в шведському Естерсунді. Спортсменка здобула бронзу в індивідуальній гонці на 15 км, пройшовши чотири вогневих рубежі без жодного промаху. Виграла гонку Доротея Вірер (Італія), друге місце у Марі Дорен-Абер (Франція). Це перша нагорода в цьому сезоні для українського біатлону.

Президент України Петро Порошенко у своїй офіційній спільноті у соцмережі Вконтакті привітав Олену Підгрушну зі здобутою медаллю кубка Світу.

Як інформує офіційний Інтернет-сайт Міністерства молоді та спорту України, із здобутою нагородою Олену Підгрушну привітав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та побажав вдалих стартів та нових перемог.

"Це неймовірно круто! Ще донедавна моя заступниця у Міністерстві молоді та спорту, державний службовець Олена Підгрушна, яка вирішила повернутися у великий біатлон, здобуває "бронзу" на першому етапі Кубка світу в Естерсунді. Після дуже серйозної травми, після тривалої перерви у виступах. Пишаюся Оленою! Я не дарма казав, що вона справжній боєць. Що вона ще всім покаже високий спортивний клас. Молодчинка Оленка! Ми тебе дуже любимо, цінуємо та вболіваємо за тебе всім рідним спортивним Міністерством. Olena is back!", - зазначив Ігор Жданов на своїй сторінці в facebook.

Про перебіг гонки докладно можна прочитати на офіційному сайті Федерації біатлону України.

Додамо, що 4 грудня в Остерсунді день відпочинку, а спринтерську гону соловкіи і жінки бігтимуть 5 грудня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ