В Закарпатській області арештованому чинадієвцю намагалися передати у камеру мобільний телефон

В Закарпатській області арештованому чинадієвцю намагалися передати у камеру мобільний телефон

05.12.15 11:57 0 605
* Дружина 25-річного жителя с.Чинадієво Мукачівського району, який сидить в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції, намагалась передати чоловіку в камеру мобільний телефон, замаскований в буханці хліба. Номер не пройшов…

23-річна дружина принесла заарештованому 25-річному чоловіку передачу. Під час огляду передачі інспектор поліції звернув увагу на хлібину, яка там була. На дотик вона виглядала порожньою всередині. Він також помітив надріз на буханці. Розрізавши хліб, інспектор виявив всередині мобільний телефон. А це заборонено в камері.

Самому в′язневі ІТТ 25-років. Цей мешканець смт.Чинадієво Мукачівського району вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, відбував покарання у місцях позбавлення волі. Тепер підозрюється у скоєнні ряду крадіжок в м.Мукачеві.

Молода жінка пояснила, що вона не знає, як мобілка опинилася в хлібі... Каже, що такий хліб вона купила у місцевому магазині...

Мобільний телефон вилучено. Вирішується питання щодо притягнення мукачівки до адмінвідповідальності за ст.188 КУаАП.

Правоохоронці нагадують, що затриманим і засудженим заборонено користуватися в камері мобільними телефонами. А також наголошують, що за передачу засудженим заборонених предметів загрожує як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному міська влада ...
Наступна новина: Бюджетні надходження на ...

КОМЕНТАРІ