В Закарпатській області відкриття нових відділень поліції робить правоохоронців ближчими до людей

В Закарпатській області відкриття нових відділень поліції робить правоохоронців ближчими до людей

05.12.15 11:05 0 679
У Мукачівському районі, В.Березному, Воловці, смт.Дубове Тячівського та смт.В.Бичків Рахівського району запрацювали нові відділення поліції. Нововведення суттєво допомагає в розкритті злочинів, адже поліція стала ближчою до закарпатців.

З відкриттям поліцейських дільниць у Воловці, Березному, Дубовому, Бичкові та в Мукачівському районі в даних населених пунктах активізувалася робота правоохоронців.

Зокрема, в с.Ганичі Тячівського району вдалось розкрити за гарячими слідами нічний розбійний напад на місцевого пенсіонера. Четверо бандитів увірвалися в хату, побили господаря й забрали гроші. Потерпілий звернувся на 102, й слідчо-оперативна група прибула на виклик не з Тячева, як раніше, а з сусіднього Дубового. Це дало додатковий час для затримання злочинців.

Також дубівські правоохоронці встановили особу злодія, котрий обікрав вночі кафе. 20-річний раніше судимий житель с.Нересниця викрав 3600 гривень із каси сільського кафе.

У Воловці патрульні оперативно розкрили крадіжку з будинку грошей на загальну суму близько 30 тисяч гривень. Грабіжником виявився неповнолітній тутешній мешканець, який, дізнавшись, що вдома нікого немає, обікрав сусідній будинок.

На Воловеччині, обслуговуючи територію в селі Біласовиця, поліцейські помітили двох хлопців, які себе дивно поводили. Під час огляду в кишені одного з них знайшли 9 грамів марихуани. 17-річний юнак зізнався, що знав, що ця речовина наркотична, і використовує її для власного вживання. За "прогулянку" з марихуаною підлітку загрожує в'язниця - ст.309 ККУ ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту"). Карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

А чи впіймали б поліцейські "за руку" любителя марихуани, чи розкрили б за гарячими слідами пограбування, якби їх відділок поліції був за сотню кілометрів? Навряд. Так само і мешканці Тячівського району почали частіше звертатися до поліції, відколи там запрацювало Дубівське відділення.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі олена ...

КОМЕНТАРІ