Всеукраїнська акція «Не рубай ялинку!»

Всеукраїнська акція «Не рубай ялинку!»

05.12.15 14:53 0 600
В Україні протягом багатьохроків проводиться акція «Не рубай ялинку!», спрямована на збереження зеленого багатства України – хвойнихлісів.

Зустріч Нового року традиційно пов'язана в житті багатьох людей із зеленою красунею. Проте, ми рідко замислюємося над тим, що наше бажання прикрасити живим деревом свою оселю, завдає природі чималої шкоди. Задовольняючи, звичайні забаганки, що називаються традицією, під сокирою зникають цілі квартали лісу, який міг би насичувати атмосферу фітоцидами, добре поглинати шум та служити фільтром від пилу. Прикро бачити, що вже на початку січня деревця викинуто на смітник, як непотрібний мотлох.

Дана акція покликана не тільки попереджувати незаконне вирубування хвойних дерев, а й на формування громадської думки про «ялинкову» проблему шляхом пропаганди заміни ялинок та сосен композиціями з гілок хвойних дерев, що дозволить значно скоротити попит на живі дерева, збереже життя багатьом лісовим красуням, на вирощування яких необхідно багато років і чималі кошти.Дійсно,соснова чи ялинова гілочка, прикрашена новорічними іграшками, принесе свято у ваш дім. Можна також поставити штучнуялинкучизробити декоративні композиції із різноманітних матеріалів: текстилю, різнокольорового паперу, стрічок, прикрас, бісеру, гілок дерев, мушлів, ґудзиків та інших найнесподіваніших матеріалів.

Отож, не будьмо байдужими! Приєднаємось до всеукраїнської акції «Не рубай ялинку!». Зробімо свій внесок у збереження природних багатств України!

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Випадків грипу у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ