У Хмельницькій області футбол об’єднує молодь

У Хмельницькій області футбол об’єднує молодь

05.12.15 12:39 0 806
Щорічно на Деражнянщинні в осінньо-зимовий період старує Чемпіонат району з футзалу. Учасники, якого завжди виявляють жагу до перемоги, а дехто до цікавого перегляду матчів.

На виконання цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту Деражнянського району на 2012-2016р., затвердженої рішенням Деражнянської районної ради шостого скликання від 20 березня 2012 року за № 15-12/2012 розроблено Положення про проведення V-го Чемпіонату району з футзалу серед команд колективів фізкультури, міських, селищних та сільських спортивних клубів сезону 2015-2016 років, з метою залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом. Ігри проводяться щосуботи та неділі в спортивному залі Деражнянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №3, ліцей», згідно календарів затверджених сектором молоді та спорту райдержадміністрації та РО ВФСТ «Колос» АПК України.

Чемпіонат включає в себе Вищу, Першу та Другу ліги. За підсумками виступів команд у Вищій лізі до Першої ліги вибувають команди, які зайняли в турнірній таблиці останнє та перед останнє місце. Відповідно команда, яка посіла 1 та 2 місце у Першій лізі автоматично займає місце у Вищій лізі. По завершенню виступів команд у Першій лізі до Другої ліги вибуває команда, які зайняла в турнірній таблиці останнє місце. Тому команда, яка посіла 1 місце у Другій лізі автоматично займає місце у Першій лізі. Дана система дає відповідні результати, адже щороку ми спостерігаємо за якісними змінами в майстерності кожної команди.

Загалом V-й Чемпіонат Деражнянського району з футзалу сезону 2015-2016 років налічує 30 команд. Загальна кількість усіх учасників чемпіонату 420 осіб:

Вища ліга 11 команд: «ОЛІМП-ДЮСШ» (м.Деражня), «Модерн-2» (м.Деражня), «Вовки» (смт.Вовковинці), «ЛІГА МОЛОДІ» (м.Деражня), «Модерн» (м.Деражня), «Фортуна» (с.З'яньківці), «InterWulf» (смт.Вовковинці), «Скорпіон»(с.Згарок-Нижнє), «ЛМД» Ліга Молоді Деражнянщини (м.Деражня), «ЕНЕРГІЯ-РЕМ» (м.Деражня), «КРАЯНИ-Штурм»(с.Маниківці).

Перша ліга 11 команд: «ДЮСШ - РОWER» (м.Деражня), «FIRE» РВ ГУМНС (м.Деражня), ФК «СІГНЕТ» (с.Яблунівка), ФК «Шарки», ФК «БОЖИКІВЦІ» (с.Божиківці), «Краяни – 2» (с.Маниківці), «ОЛІМП-ДЮСШ-2» (м.Деражня), ФК «З'ЯНЬКІВЦІ», ФК «Буцніва», «Деражнянський ліцей» (м.Деражня), «Ветерани» (м.Деражня).

Друга ліга 8 команд: ФК «НОВОСІЛКА», ФК «СІГНЕТ-2» (с.Яблунівка), ФК «ШПИЧИНЦІ»Ю. «Лідер» (смт.Лозове), ФК «ЛЕГІОН» (с. Волоське), ФК «БОЖИКІВЦІ-2» (с.Божиківці), «ФК Літки», ФК «Торпеда» (м.Деражня).

Кожний учасник намагається викласти свої можливості на повну, але як знаємо результат залежить не від одного гравця, а злагодженої гри команди.

Спокуслива жага до перемоги завжди стимулює гравців до цікавої боротьби на полі, а якщо ще й фортуна посміхнеться і реалізовуються такі бажані голи команда начебто вдихає свіжий ковток повітря і заряджається адреналіном, який веде команду до перемоги. Відомо є дві сторони однієї медалі, тому не потрібно завжди сподіватись на фортуну, а старанно та наполегливо тренуватися.

Команди призери Вищої, Першої, Другої ліги п'ятого Чемпіонату Деражнянського району сезону 2015-2016 років будуть нагороджені кубками та грамотами відповідних ступенів. Визначатиметься також «Кращий бомбардир», «Кращий воротар», «Кращий гравець» Вищої, Першої та Другої ліги.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Львів: у Старосамбірському ...

КОМЕНТАРІ