У Рівненській області працівник поліції одержав неправомірну вигоду за повернення особі посвідчення водія

У Рівненській області працівник поліції одержав неправомірну вигоду за повернення особі посвідчення водія

05.12.15 09:39 0 657
У результаті спільних скоординованих дій прокуратури Рівненської області з працівниками СБУ із залученням співробітників Управління внутрішньої безпеки в Рівненській області Національної поліції України 04.12.2015, викрито працівника одного із районних відділень поліції, який одержав неправомірну вигоду.

- Капітана поліції викрито під час одержання за участі посередника неправомірної вигоди у сумі 1 тис грн. За вказані кошти правоохоронець пообіцяв повернути особі посвідчення водія, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

Працівника поліції затримано разом з посередником у службовому автомобілі. Під час огляду місця події посередник добровільно видав грошові кошти.

На цей час слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині засуджено ...
Наступна новина: КОНЦЕПЦІЯ "100 ДНІВ ...

КОМЕНТАРІ