На Хмельниччині триває відпрацювання населених пунктів

На Хмельниччині триває відпрацювання населених пунктів

05.12.15 08:46 0 628
Щорічно з настанням холодів посилюється небезпека збільшення кількості пожеж у житловому секторі. До цього призводять порушення експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання тощо.

Протягом 2-4 грудня з метою попередження пожеж та загибелі людей на них, деражнянські рятувальники під час подвірних обходів навчали мешканців с. Зяньківці правилам пожежної безпеки. У цьому населеному пункті з початку поточного року виникло три пожежі.

Тож, під час заходу особливу увагу було приділено самотнім людям похилого віку, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям. Під час подвірного обходу помешкань, рятувальники розповіли про найпоширеніші причини виникнення пожеж та вкотре нагадували жителям про суворе дотримання правил безпеки у побуті, роздаючи листівки із порадами щодо запобігання пожежам у побуті.

Відпрацювання населених пунктів Деражнянщини триватимуть і надалі. Як свідчить багаторічний аналіз таких заходів, вони завжди мають надзвичайно позитивний результат, адже після таких відвідин громадяни намагаються хоча б частково втілювати рекомендації працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у повсякденне життя.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У міській раді ...
Наступна новина: На Вінниччині розроблено ...

КОМЕНТАРІ