Відбулася зустріч між представниками ДСНС та ОБСЄ в Україні

Відбулася зустріч між представниками ДСНС та ОБСЄ в Україні

05.12.15 13:18 0 611
3 грудня в Навчальному центрі Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України відбулася зустріч між представниками ДСНС України та ОБСЄ в Україні.

Делегацію ОБСЄ представляв старший співробітник проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні Джефрі Ерліх, з боку ДСНС України начальник управління організації піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування полковник служби цивільного захисту Олег Бондарь та начальник Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України полковник служби цивільного захисту Олександр Білотіл.

Дана зустріч проходила в рамках спільного проекту ДСНС України з ОБСЄ «Допомога з реагування на забруднення вибухонебезпепечними залишками війни і залишками компонентів ракетного палива» в сфері цивільного розмінування, відповідно до якого на базі Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України представники ОБСЄ проводили збори з відповідальними за впровадження системи управління інформацією у протимінній діяльності IMSMA.

В ході зустрічі були представлені зразки сучасного обладнання в сфері цивільного розмінування та навчально-матеріальна база Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України.

В рамках даного заходу представниками ДСНС України була проведена презентація системи управління інформацією у протимінній діяльності IMSMA та її впровадження в Україні.

Навчальний центр Оперативно-рятувальної служби

цивільного захисту ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі вихованці ...
Наступна новина: Земельний податок для ...

КОМЕНТАРІ