В Рівному міська влада подякувала волонтерам за їхню жертовність

В Рівному міська влада подякувала волонтерам за їхню жертовність

05.12.15 11:47 0 583
Напередодні Міжнародного дня волонтерів, який світова громадськість відзначає 5 грудня, міська влада вирішила подякувати найактивнішим янголам-охоронцям наших воїнів за їхню самопожертву та допомогу, яку вони здійснюють вдень і вночі вже не один рік поспіль.

За словами секретаря Рівненської міської ради Олексія Муляренка, волонтерів запросили для того, щоб просто скромно подякувати їм за усе те, що вони роблять в умовах війни для наших захисників.

– Нажаль, у ці хвилини Володимир Євгенович перебуває у Верховній раді на нараді під головуванням Володимира Гройсмана, тому цю почесну місію виконаю я. Тож дозвольте щиро подякувати усі вам, а також вашим побратимам, нажаль відзначити усіх фізично неможливо, за те, що витрачаєте свій вільний час та енергію на благо рідної держави.

Ваша роль в умовах війни є неоціненною, ви стали справжніми янголами-охоронцями для багатьох наших хлопців, які перебувають на фронті. Сердечно вдячний вам за невичерпну жагу приносити користь суспільству. Слава вам і слава Україні, – наголосив пан Муляренко.

Зокрема, подяки та скромні подарунки вручили голові громадської організації «Самооборона Рівненщини» Ігору Федетчаку, його заступникам Олегу Власюку та Володимиру Кибалі, волонтерам групи «Допомога армії - Рівне» Олександру Безощуку та Олександру Гребенюку, номінантці волонтерської премії Євромайдан SOS - 2015, волонтеру групи «Допомога армії - Рівне» Віті Шинкаренко, номінантці Волонтерської Премії ЄвромайдануSOS – 2015, керівнику громадської організації «Жіноча сотня» Ніні Скибі, волонтеру, керівнику ГО "УНСО Україна" (самовідданно допомагає бійцям на Сході, активний учасник революції Гідності) Івану Пантюху, волонтеру "Жіночої сотні" (увесь вільний час присвячує виготовленню маскування для бійців АТО) Ользі Чугунніковій, директору м'ясопереробного цеху "Городочок" Ігорю Панюку, директору ТОВ Укрпромсервіс Віктору Потапову та приватному підприємцю Олександру Гуцу.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ