На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському затримали викрадений у Славуті автомобіль

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському затримали викрадений у Славуті автомобіль

05.12.15 10:14 0 613
4 грудня, близько 04.20 години до Славутського відділу поліції звернувся 22-річний місцевий житель, який повідомив про викрадення автомобіля «ВАЗ 21063». А вже о 10.00 автівку затримали майже за 200 кілометрів від Славути — у Кам'янці-Подільському.

Близько 10-ї години ранку під час несення служби працівники Кам'янець-Подільського відділу поліції на проспекті Грушевського помітили автомобіль «ВАЗ 21063», водій якого грубо порушив правила дорожнього руху і в подальшому проігнорував вимогу про зупинку.

Правоохоронці почали переслідування і наздогнали автомобіль в селі Голосків Кам'янець-Подільського району. В салоні автівки було двоє молодиків у стані алкогольного сп'яніння. Обом по 18 років. Самі вони із міста Славута.

Як з'ясувалось, близько опівночі зловмисники викрали автомобіль і поїхали через усю область аж у Кам'янець-Подільський до товариша, де добряче випили і вже збиралися повертатися назад, але були зупинені поліцейськими.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Волинян засудили за ...

КОМЕНТАРІ