У Тернопільській обласній філармонії відбулися урочисті збори,присвячені Дню місцевого самоврядування

У Тернопільській обласній філармонії відбулися урочисті збори,присвячені Дню місцевого самоврядування

06.12.15 10:15 0 692
У святковій залі зібрались представники рад усіх рівнів із цілої області.

У рамках свята – вітання очільників області та міста Тернополя.

Звертаючись до колег, голова обласної ради Василь Хомінець наголосив: «Насамперед, сердечно вітаю всіх присутніх у цій залі, а відтак всіх працівників органів місцевого самоврядування, депутатів рад усіх рівнів з нашим спільним святом – Днем місцевого самоврядування.

Щиро бажаю всім нам, всім жителям області – добра, миру і злагоди, здоров'я і радості, широких і вагомих перспектив розвитку, гідного рівня життя і справжнього людського щастя!» Голова обласної ради підкреслив, що попередня каденція рад показала серйозну, виважену роботу, адже чітко та відповідально працювали у складні героїчні часи Революції Гідності, «… коли інші державні інституції були паралізовані, ради взяли на себе відповідальність за громади», – сказав очільник облради.

Разом з тим Василь Хомінець переконаний: « У ситуації економічних та воєнних викликів перед владою та громадою нині стоять багато різних питань, які невідкладно потрібно вирішувати. Від успішного їх розв'язання залежить не лише економічний розвиток та добробут громадян. Хочу сказати, що попереду новообрані ради чекає велика робота, спрямована на удосконалення бюджетного і податкового законодавства з тим, щоби оновлене місцеве самоврядування отримало належну фінансову базу під нові повноваження». Наостанок очільник облради нагадав присутнім слова Симона Петлюри: «Держава вища від партій — нація вища над класами» і закликав працювати заради України, заради громад.

Кращих працівників рад Василь Хомінець нагородив відзнаками та цінними подарунками.

Представників органів місцевого самоврядування вітали голова ОДА Степан Барна та заступник міського голови Леонід Бицюра, а студентсько-викладацький колектив Тернопільського обласного державного музичного училища ім. С. Крушельницької подарував концертну програму.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому "ВАЗ 2101" ...
Наступна новина: На Вінничині у Тульчині ...

КОМЕНТАРІ