В Житомирській області поліція Бердичівщини встановила хулігана,який пошкодив колеса в 6 автівках

В Житомирській області поліція Бердичівщини встановила хулігана,який пошкодив колеса в 6 автівках

06.12.15 12:40 0 637
Упродовж минулого дня до Бердичівської поліції надійшли низка повідомлень про пошкодження автомобілів. Поліція кваліфікувала події як хуліганство і встановила причетну до них особу. Усі обставини з'ясовуються у рамках досудового розслідування.

4 грудня до чергової частини місцевого відділку поліції звернулось 6 жителів одного із мікрорайонів Бердичева із заявами про пошкодження коліс у їх автомобілях.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановила, що на шинах коліс розрізана гума. З автівок нічого не викрадено.

Відомості про ці події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

– У результаті проведених першочергових заходів працівники блоку превентивної діяльності встановили та затримали хулігана. Ним виявився раніше судимий 24-річний місцевий житель. Нині усі обставини з'ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження, – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

За попередніми даними, чоловік перебував напідпитку і дорогою додому порізав шини коліс в автівках, які траплялися йому на шляху.

За чинним законодавством, затриманому може загрожувати покарання від штрафу до обмеження волі на строком до п'яти років.

Бердичівський ВП ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ