У Львівській області упродовж доби рятувальники тричі ліквідовували пожежі у дерев’яних саунах

У Львівській області упродовж доби рятувальники тричі ліквідовували пожежі у дерев’яних саунах

07.12.15 08:17 0 656
5 грудня о 12:14 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку в сел. Брюховичі по вул. Під Осинова, на території дачного кооперативу.

Вогнеборці ДПРЧ-32 сел. Брюховичі о 13:00 ліквідували горіння й врятували саму будівлю від повного знищення вогнем. Внаслідок пожежі знищено дерев’яну вагонку на площі 6 кв.м в підвальному приміщенні сауни.

Цього ж дня о 19:27 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в підвалі 3-поверхового житлового будинку в сел. Рудно по вул. Лісна, 41. О 20:15 вогнеборці повністю ліквідували горіння. Вогнем знищено вагонку на площі 20 кв.м у сауні, пошкоджено стіни на площі 50 кв.м.

6 грудня о 01:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній сауні в с. Пасіки Зубрицькі по вул. Б. Хмельницького, 99, Пустомитівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогонь повністю охопив дерев’яну будівлю, площею 50 кв.м.

Вогнеборці запобігли подальшому перекиданню полум’я та житловий будинок, розміщений поруч. Пожежу ліквідували о 02:09. Вогнем знищено будівлю сауни повністю.

Внаслідок подій ніхто не постраждав. Причини виникнення пожеж встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ