На Вінничині рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів

На Вінничині рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів

08.12.15 11:36 0 647
7 грудня працівники Літинського районного сектору спільно з соціальними представниками провели пожежно-профілактичне відпрацювання Селищанської, Малинівської та Горбівецької сільських рад.

Відвідуючи приватні садиби, фахівці ДСНС акцентували увагу мешканців села на посиленому контролі за безпекою дітей. Родинам, де є малолітні діти, вони нагадували про необхідність ховати сірники та запальнички, пояснювали, що у випадку пожежі необхідно негайно виходити з приміщення та за жодних обставин не шукати схованку під ліжком чи у шафі.

Рятувальники приділили підвищену увагу соціально неблагополучним громадянам, людям похилого віку та особам, які опинилися у складних життєвих умовах. Усім, до кого у ці дні завітали рятувальники (близько 140 осель), було роз’яснено правила пожежної безпеки у побуті в зимовий період, вручено експрес-інформації та пам’ятки з протипожежними правилами.

Вогнеборці розповіли жителям сіл правила експлуатації печей, газових та нагрівальних приладів, а також умови зберігання горючих матеріалів та дров.

Профілактично-роз’яснювальну роботу також було проведено в одній із місцевих шкіл. Рятувальники у доступній формі ознайомили вихованців школи та педагогічний колектив із основними вимогами пожежної безпеки у побуті.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: «Монсанто ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ