На Вінничині у Тульчині працівники поліції затримали підозрюваного у побитті військового

На Вінничині у Тульчині працівники поліції затримали підозрюваного у побитті військового

08.12.15 10:51 0 707
Працівники Тульчинського відділу поліції затримали жителя одного з сіл району, якого підозрюють у побитті військовослужбовця. Потерпілий без свідомості госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. За його життя борються медики.

Як розповів начальник Тульчинського відділу поліції Василь Костишен, 6 грудня до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до реанімаційного відділення близько 6 години ранку без свідомості з численними ушкодженнями голови був доставлений невідомий чоловік.

Потерпілим виявився 25-річний військовослужбовець, житель одного з сіл Тульчинського району. Він був поранений у зоні АТО, і після лікування приїхав на відпочинок додому.

Вживши необхідних розшукових заходів, працівники поліції встановили та затримали особу, причетну до його побиття. Ним виявився 31-річний житель Тульчинського району.

За попередніми даними, між чоловіками виникла суперечка та бійка, причини якої затриманий не пам'ятає, оскільки був під дією алкоголю.

Підозрюваний зараз затриманий і знаходиться в слідчому ізоляторі. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку КП “Ласка” ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ