Житомирщина: рятувальники подарували малюкам незабутній «День безпеки»

Житомирщина: рятувальники подарували малюкам незабутній «День безпеки»

08.12.15 18:29 0 617
Вже тривалий час рятувальники Житомирщини організовують та проводять громадські Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» на території всієї області. Даний видовищний та пізнавальній захід спрямований на посилення уваги громадськості щодо збереження свого життя та здоров’я, навчання населення основам безпеки життєдіяльності, підняття престижу професії рятувальника тощо.

Наразі, із настанням зимового періоду, кількість небезпек, що загрожують життю та здоров’ю людей, значно збільшується. Саме у цю пору року проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення стає доречною як ніколи. У зв’язку з цим, 6 грудня у сімейному центрі «Острів Розваг» рятувальники Житомирського міського відділу Управління ДСНС в області провели чергову громадську Акцію Запобігти. Врятувати. Допомогти». Ії учасниками стали діти різних вікових категорій та їхні батьки, що з радістю завітали на свято до вогнеборців. Зустріч з рятувальниками стала для відвідувачів сімейного центру справжнім сюрпризом.

На початку свята організатори надали дітлахах можливість відчути себе справжніми рятувальниками та приміряти на себе бойовий одяг на швидкість. Бажаючих, хоча б на мить, відчути себе вогнеборцем, виявилося чимало, як серед хлопчаків так і серед дівчаток. Поза увагою вогнеборців не залишилося жодної дитини. Винагородою для всіх учасників Акції стала сувенірна продукція із символікою ДСНС України та яскраві листівки із правилами безпеки, що вручали присутнім психологи Управління ДСНС.

Проте свято на цьому не закінчилося. У надзвичайників виявилося чимало сюрпризів, щоб здивувати гостей. Бійці ДСНС приготували для дітвори цікаві вікторини на тему безпеки життєдіяльності, під час яких учасники пригадували, як потрібно поводитися у різних небезпечних життєвих ситуаціях.

Саме після таких профілактичних заходів діти по-новому починають осмислювати важливість роботи рятувальника. І хтозна, можливо після останньої зустрічі, у когось із присутніх з’явилася мрія – пов’язати своє життя з пожежно-рятувальною справою.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині липовецькі ...
Наступна новина: Понад двадцять вінницьких ...

КОМЕНТАРІ